Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/12/na-oleksandriiskomu-smittezvalischi-organizujut-tsilodobove-cherguvannja-cherez-pozhezhu.htm
новини, 12 січня 2018

На олександрійському сміттєзвалищі організують цілодобове чергування через пожежу


ТОВ «Еко`логія», яке обслуговує міське сміттєзвалище Олександрії, має ліквідувати джерела пожежі, забезпечити цілодобове чергування і регулярно доповідати про стан справ на полігоні.


Таке рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що зібралася на термінове засідання 11 січня, передає сайт Олексагдрійські новини з посиланням на офіційний сайт Олександрійської міськради.


Міське сміттєзвалище загорілося вчора, 11 січня. За повідомленням прес-служби Управління ДСНС в області, горіло 500 м² сміття.


«За рішенням комісії ТОВ «Еко`логія» необхідно терміново ліквідувати джерела загоряння; в тижневий термін відновити роботу свердловини і створити необхідний запас води для пожежогасіння; забезпечити цілодобове чергування. Працівники ТОВ «Еко`логія» мають доповідати про стан справ на полігоні черговому міської ради щоденно до 9 години, в разі загоряння – негайно в будь-який час доби», - інформує прес-служба міськради.


У разі невиконання правил утримання звалища, ТОВ «Еко`логія» пригрозили можливістю розірвати договір.


Як повідомлялося, в Олександрії пообіцяли штрафувати жителів приватного сектору, які не уклали договір на вивіз сміття.


Нагадаємо, восени в Олександрії підняли тарифи на утилізацію сміття.


фото - glavcom.ua

1411Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: