Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/12/na-kirovogradschini-dorozhniki-vrjatuvali-junaka-jakii-provalivsja-na-tonkii-krizi.htm
новини, 12 січня 2018

На Кіровоградщині дорожники врятували юнака, який провалився на тонкій кризі


Молоді дорожники врятували підлітка, що провалився під лід. Подія сталася у селі Приютівка Олександрійського району Кіровоградської області.


Бригада Олександрійської ДЕД проводила ремонтні роботи на мосту по дорозі Т-12-15 і випадково стала свідком нещасного випадку. За словами дорожників, троє підлітків, орієнтовно 12-14 років гралися на річці. Коли один з них провалився, його товариші вирішили, що то просто жарт і почали бризкатися водою, та через кілька хвилин і зовсім покинули свого товариша - повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.


Роман Пономаренко та Олександр Андріанов, працівники філії, побачивши, що хлопець в біді, дістали з машини мотузку і кинулися на порятунок. На щастя, діяли дорожники злагоджено та швидко, тож за кілька хвилин потерпілий вже був на березі.


Як виявилося пізніше, друзі хлопця пішли за допомогою до знайомих, яким дорожники одразу й передали хлопчика.


  • Я не знаю, чому хлопці пішли на річку, адже крига була не товще одного сантиметра, та добре, що все так закінчилося, - говорить Роман. – Ми з Сашком з берега закинули хлопчику мотузку і нею витягли його. Діяли швидко, бо злякалися за дитину. Та й не одразу зрозуміли, що взагалі відбувається, адже були зайняті своєю роботою. Сподіваюся, в майбутньому вони будуть більш обачними та обережними.


Та доки рятували хлопчину, у воді кілька разів опинявся і сам Олександр – намагався дістатися до потерпілого, бо у того застрягла нога і не давала вибратися з крижаного полону. Втім, трохи зусиль – і все вдалося.


Олександру Андріанову всього 25. Вдень він працює дорожником, а ввечері допомагає вихователям у Приютівському дитячому будинку, де він виховувався і де проживає зараз. Хлопця на роботі характеризують як відповідального робітника та чуйну людину.


Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області висловлює подяку Олександру та Роману за мужність та людяність.



1322Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: