Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/12/na-bazi-oblasnogo-gospitalju-dlja-veteraniv-viini-bude-stvoreno-suchasnu-zonu-adaptatsii-dlja-osib-z-invalidnistju.htm
новини, 12 січня 2018

На базі обласного госпіталю для ветеранів війни створять зону адаптації для осіб з інвалідністю



Про це повідомив головний лікар Геннадій Сябренко. За його словами, з метою створення максимально комфортних умов для людей в інвалідних візках та їх подальшої реабілітації передбачається переобладнати деякі приміщення госпіталю - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Зокрема, на 4-му поверсі лікарні заплановано обладнати тренувальну залу (зону адаптації), де пацієнтів вчитимуть самостійно готувати, відкривати двері, включати світло, сортувати одяг, прибирати, займатися іншими повсякденними справами, необхідними у самостійному житті. Приміщення буде забезпечено спеціальними меблями та устаткуванням.


Крім того, на території лікувального закладу планують збудувати зовнішній критий майданчик із новими тренажерами та спортивним обладнанням, де люди з інвалідністю проходитимуть фізичну реабілітацію. Для них на 1-му поверсі госпіталю буде організовано роздягальню, душову та санвузол.


Усі роботи зі створення зони адаптації для осіб з інвалідністю проводитимуться за фінансової підтримки іноземних інвесторів та коштів обласного бюджету.


1212Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: