Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/04/gubernator-zaklikav-mera-svitlovodska-nalagoditi-robotu-miskradi.htm
новини, 4 січня 2018

Губернатор закликав мера Світловодська налагодити роботу міськради



Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів робочу зустріч із Світловодським міським головою Валентином Козярчуком за участі першого заступника голови ОДА Сергія Коваленка, директора департаменту фінансів ОДА Сергія Шеремета та секретаря Світловодської міськради Юрія Сап'янова - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Керівник ОДА вкотре закликав Світловодського міського голову організувати роботу депутатського корпусу, знайти компроміси, щоб створити більшість і уxвалювати рішення необхідні громаді. У разі неможливості міським головою забезпечити стабільну роботу ради, за словами Сергія Кузьменка, необхідно проводити дострокові вибори міських депутатів. Голова облдержадміністрації зауважив, що вони можуть відбутися або за рішенням Верховної Ради України, або, і це вже стосуватиметься і міського голови, у разі об’єднання міста Світловодська з іншими територіями в об’єднану територіальну громаду за рішенням ЦВК.

Валентин Козярчук у свою чергу зауважив, що ситуація в міськраді Світловодська покращується – є підтримка 15 депутатів, які готові приймати рішення на користь громади. Завтра планують провести сесійне засідання, на якому буде розглянуто проект бюджету на 2018 рік.


"Проводьте консультації з депутатським корпусом і налагоджуйте роботу міської ради, – закликав Сергій Кузьменко Валентина Козярчука наприкінці зустрічі. – З депутатами треба спілкуватися за круглим столом, по-діловому, обмінюватися позиціями і знаходити компроміси. Це ваша робота".


2368Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: