Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/03/u-kompaniivtsi-vidbuvsja-brifing-z-direktorom-raionnogo-tsentri-zainjatosti.htm
новини, 3 січня 2018

У Компаніївці відбувся брифінг з директором районного центрі зайнятості


Сьогодні, 3 січня, для представників районних ЗМІ відбувся брифінг з директором Компанїївського районного центру зайнятості Юрієм Орленком, який поінформував присутніх про ситуацію, що склалася на місцевому ринку праці та перспективи його розвитку.


Зокрема, було зазначено, що упродовж минулого року на обліку перебувало 882 громадян. За сприяння районного центру зайнятості, на підприємства району було працевлаштовано 250 осіб; для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, 74 особи пройшли професійне навчання; 1 безробітний започаткував власний бізнес та 162 громадян з числа безробітних мали тимчасову роботу.


Також під час заходу мова йшла про сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО. Зокрема, Ю. Орленко поінформував про соціальні послуги, які їм надаються та результати зазначеної роботи.


Окремою темою для обговорення стало питання, що пов’язане з можливостями служби зайнятості у плані організації професійного навчання безробітних громадян. Представники ЗМІ дізнались про те, що професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації, проводилась з урахуванням перспектив розвитку регіону та конкретних замовлень роботодавців за п’ятнадцятьма професіями. Навчання організовується на базі професійно-технічних та вищих навчальних закладів,  центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, підприємств, установ, організацій.


Завершуючи брифінг, Ю. Орленкоподякував місцевим журналістам за активне сприяння в інформуванні мешканців Компаніївщини щодо діяльності служби зайнятості у напрямку надання соціальних послуг усім суб’єктам ринку праці.


1132Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

григорій 4 січня 2018 10:35
0
Якби ж то ще було куди працевлаштовувати , фактично в районі нема районних організацій , лише відділи , філіі
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: