Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/19/novesenkii-smartfon-za-kvitok-otrimala-pani-marija-z-novoukrainki.htm
новини, 19 грудня 2017

Новесенький смартфон за квиток отримала пані Марія з Новоукраїнки



Марія Кукуль із смт Новоукраїнка, що на Кіровоградщині, стала однією із переможців акції ПриватБанку та MasterCard «Смартфонів п'ять вагонів». Пані Марія вперше в житті придбала квиток на поїзд через Приват24, який приніс не лише перемогу, але й омріяний смартфон Xiaomi Redmi 4X 32GB.


“Я вже років десять, якщо не більше, є клієнтом ПриватБанку, жодного разу не приймала участь ні в яких акціях, - розповіда Марія Михайлівна Кукуль, переможниця акції «Смартфонів п'ять вагонів». - Завжди думала, що я невезуча, ніколи нічого не вигравала. А тут так добре, що не потрібно було реєструватись, просто купила квиток на потяг для чоловіка, і через пару днів зателефонували і повідомили, що я виграла смартфон. Звичайно я не повірила,  тому зайшла на сайт банку і перевірила, чи є така акція. Я така щаслива! Мені досі ніхто не вірить, ні сусіди, ні родичі. Кажуть, що купила сама. Показую усім і розповідаю, що не маю у ПриватБанку ні родичів, ні знайомих:)”.


«Ще не пізно взяти участь у акції. Купуйте  квитки на поїзд у будь-якому напрямку та у будь-якому каналі ПриватБанку: відділенні, на сайті, в терміналі, головне - з карти MasterCard ПриватБанку, та чекайте на результати розіграшів. Додаткова чи спеціальна реєстрація не потрібна, - розповідає Артем Чайка, керівник бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - З переможцями зв'яжуться представники ПриватБанку та узгодять час та місце, де щасливчик зможе забрати свій крутий подарунок».


Власники карток MasterCard від ПриватБанку, які придбають квиток на поїзд в будь-якому каналі ПриватБанку до 31 грудня нинішнього року,  автоматично стають учасниками розіграшу призу - одного зі 100 смартфонів Xiaomi Redmi 4 32GB.


Розіграші будуть проходити щотижня серед усіх клієнтів, які виконали умови акції. Переможці обираються рандомно. Про усі умови акції можна додатково дізнатись на сайті.


3120Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Юлія19 грудня 2017 23:59
0
Тільки не «смт», а місто Новоукраїнка. ;)
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: