Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/18/u-kropivnitskomu-startuvav-vseukrainskii-sotsialnii-proekt-podarui-ditini-krila-foto-.htm
новини, 18 грудня 2017

У Кропивницькому стартував всеукраїнський соціальний проект «Подаруй дитині Крила» (ФОТО)


16 грудня за ініціативи Благодійного Фонду «Філія Добра» та адміністрації мережі ресторанів «Крила» відбулася презентація Всеукраїнського Соціального проекту «Подаруй Дитині Крила», головною місією якого є забезпечення вихованців Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів комп’ютерною технікою.


Презентація проходила в дуже теплій сімейній  атмосфері. На вході  в ресторан «Крила» гостей зустрічав Янгол, який заряджав позитивом та пропонував займати місця. На самому заході було багато дітлахів, які в грайливій формі проходили тестування зі знань комп’ютерної грамотності.


Взагалі, основною ідеєю презентації було довести, що в наш час багаж знань різноманітних комп’ютерних програм дає набагато більші шанси молодому спеціалістові знайти престижну високооплачувану роботу. Тому, ці знання потрібно накопичувати ще з дитинства.


Присутній психолог Марія Семенюк, також, довела факти необхідності технічного прогресу у розвитку дитини. На жаль, у дітей зі школи-інтернату Бобринця таких шансів дуже мало, адже їх доступ до використання комп’ютеру або планшету мінімальний.


Саме тому, «Філією Добра» було запропоновано адміністрації ресторанів «Крила» розпочати проект «Подаруй Дитині Крила», який стартував 16 грудня.


Відтепер кожен бажаючий може придбати «Крила» вартістю 5 гривень в мережі ресторанів «Крила» за адресами вулиця Соборна, 1а,  вулиця Вокзальна, 20/1, вулиця Велика Перспективна, 38, місто Кропивницький і зробити свій невеличкий вклад у велику справу.


За бажанням «Крила» можна приклеїти будь-де у закладі та зробити знімок у фотозоні «Подаруй Дитині Крила».


НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ! ДОБРО ПОВЕРТАЄТЬСЯ!


            

1205Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: