Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/15/pratsivniki-svitlovodskoi-politsii-vstanovili-osobu-kradija-metalevih-ljukiv.htm
новини, 15 грудня 2017

Працівники світловодської поліції встановили особу крадія металевих люків


25-річний чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Нині зловмисника перевіряють на причетність до 7 фактів кримінальних правопорушень.


До Світловодського відділу поліції надходили неодноразові звернення місцевих мешканців про те, що невідома особа викрадає каналізаційні люки.


Як з’ясували правоохоронці, злодій у нічний час викрадав майно та за допомогою візка перевозив до лісосмуги, потім кувалдою розбивав люки на частини. Викрадене чоловік здавав до пункту прийому металобрухту, а отримані кошти витрачав на власні потреби. Загалом таким чином зловмисник «заробив» близько 1000 гривень, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Остаточно дії чоловіка буде кваліфіковано після встановлення кількості злочинів, до яких причетний злодій.


За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


765Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: