Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/15/antireiderska-komisija-min-justu-povernula-psp-im-dimitrova-zakonnomu-vlasniku.htm
новини, 15 грудня 2017

Антирейдерська комісія Мін’юсту повернула ПСП ім. Димитрова законному власнику



Комісія Мін’юсту з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації після розгляду скарги Андрія Кірова скасувала незаконні реєстраційні дії, які здійснив на території Київської області державний реєстратор філії Комунального підприємства Мирнопільської сільради «Результат» Олексій Шейк-Сейкін. Під час здійснення шахрайських дій у Єдиному державному реєстрі ним були внесені зміни в даних щодо засновників, керівника та місцезнаходження ПСП ім. Димитрова.


«У 2016 році відбулося перше рейдерське захоплення ПСП ім. Димитрова. Цього року шахраї знову незаконно заволоділи підприємством. Ця ситуація неодноразово розглядалася членами оперативного антирейдерського штабу під головуванням заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Коломійцева. У результаті скаржники подали до профільної комісії Мін’юсту скаргу. І вже через два тижні незаконні реєстраційні дії були скасовані. 


Натомість, якщо вони звернулися б до суду, процес міг затягнутися б на роки, як це ми бачимо з рейдерським захопленням земельних ділянок у Маловисківському районі», – відзначив керівник Кіровоградської обласної юстиції Вадим Гуцул.


Варто відзначити, що державному реєстратору Олександру Шейк-Сейкіну, який фігурував у справі, Мін’юст заблокував доступ до Єдиного державного реєстру.


935Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: