Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/15/aktivisti-piketuvali-zvit-nardepa-gorbunova-cherez-spiljani-dereva-video-.htm
новини, 15 грудня 2017

Активісти пікетували звіт нардепа Горбунова через спиляні дерева (ВІДЕО)




9 грудня в кінотеатрі Портал відбувся звіт народного депутата, який пройшов за списками політичної партії «Народний фронт» Олександра Горбунова.


Звіт ознаменувався кількома неприємними для нардепа ситуаціями, зокрема представники з Компаніївки запитали у нього де ж обіцяні ним кошти на ремонт однієї з компаніївських шкіл. Багато неприємних запитань до нардепа було й у правозахисника Ігоря Погасія.


Проте найрезонанснішим був скандал навколо спиляних десятків дерев біля стадіону факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету. Нардеп хвалився, що саме він «вибив» кошти для його реконструкції, але серйозний суспільний резонанс і обурення викликало те, що задля побудови додаткової трибуни було спиляно кілька десятків гарних та здорових дерев. Тому представники ГО «Озеленення Кропивницького» пікетували звіт нардепа Горбунова з плакатами «Горбунов не рубай дерева».


Докладніше дивіться в репортажі Телеканалу ТТV


Народний депутат від «Народного фронту» Олександр Горбунов, скандально відомий тим, що «забув» задекларувати куплений ним елітний позашляховик вартістю майже 3 мільйони гривень, за що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало адміністративний протокол про порушення. А також тим, що побудував елітний ресторан «Тихая гавань» на місця колишньої міської човнової станції на березі річки Сугоклея.


1642Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: