Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/12/zakonoproekt-kupui-ukrainske-hochut-prosunuti-prikrivajuchis-blagorodnimi-tsiljami.htm
новини, 12 грудня 2017

Законопроект «Купуй українське» хочуть просунути, прикриваючись благородними цілями

Лобіювання законопроекту N 7206 цинічно порушує Угоду про Асоціацію Україна – ЄС. Про це заявила сьогодні, 12 грудня, на зустрічі із регіональними журналістами у Києві віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє кореспондентка сайту "Кіровоград-24" із Києва.


- Це не той випадок, який захищає українського виробника, - вважає урядовець. За її словами. це маніпуляція, яка відкидає нас назад, порушуючи угоду вільної торгівлі, участь у СОТ, куди Україна увійшла у 2016 році. Відповідно до цих зобов'язань, Україна має забезпечити відкрите поле у сфері державних закупівель, де лише один відсоток іноземних компаній виграють тендери. І лише з поставки тих товарів (27 відсотків), яких в Україні не продукують або яким немає вітчизняних аналогів.

За словами пані Климпуш-Цинцадзе, так званий законопроект «купуй олігархічне» може закрити європейські  ринки для українських компаній. Особливо втратять малі та середні українські компанії, які не будуть конкурентними до великих бізнес-структур.


2058Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: