Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/07/zavtra-v-pres-klubi-vidbudetsja-prezentatsija-sportivnoi-mapi-kropivnitskogo.htm
новини, 7 грудня 2017

Завтра в Прес-клубі відбудеться презентація спортивної мапи Кропивницького



У п’ятницю 8 грудня 2017 року об 14:00 у Прес-клубі реформ (м. Кропивницький, вул. Соборна, 1-а) відбудеться презентація спортивної мапи Кропивницького та дано офіційний старт її функціонуванню.


«Спортивна мапа міста» - онлайновий навігатор спортивним Кропивницьким. Ініціатор створення проекту Євген Савранський разом зі своєю помічницею - доцентом, викладачем ЦДПУ Іриною Ткаченко та керівником обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександром Кузьміним, розкажуть мету створення мапи, шляхи реалізації, покажуть, як нею правильно користуватися.


Нагадаємо, проект реалізовувався два місяці. За цей час було сформовано велику базу даних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних установ, організацій, клубів. Зібрану інформацію було занесено на гугл-карту в спеціальному додатку Google My Maps.


Банери з гіперпосиланням на сформовану спортивну мапу будуть розміщені на місцевих інформаційних сайтах, які зголосилися стати інформаційними партнерами проекту після першої презентації. Кожен бажаючий зможе зайти та отримати вичерпну інформацію про можливість займатися тим чи іншим видом спорту, фізичною культурою, активним відпочинком у місті Кропивницький.


Спортивна мапа Кропивницького – пілотний проект з картування міста за спортивною тематикою, що не має аналогів в Україні.


Запрошуємо всіх журналістів на презентацію!


1154Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: