Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/07/u-kropivnitskomu-skoili-napad-na-sina-suddi-apeljatsiinogo-sudu.htm
новини, 7 грудня 2017

У Кропивницькому скоїли напад на сина судді Апеляційного суду



Нещодавно до чергової частини Кропивницького ВП надійшло повідомлення по телефону від чоловіка, який за нашою інформацією є сином судді Апеляційного суду міста Кропивницький, про те, що його незаконно позбавили волі, побили та обікрали - повідомляє reporter.kr.ua/novyny


Чоловік стверджує, що в понеділок ввечері, по вулиці Васнецова, четверо невідомих осіб чоловічої статі, приблизно 25-ти років, будучи в одязі темного кольору, завдяки застосували проти нього фізичну силу, вдаривши кілька разів по тулубу та обличчя, спричинивши при цьому забої, гематоми, садини м’яких тканин обличчя, гематоми повік, перелом кісток носа. 


У підсумку злодії заволоділи мобільним телефоном «Верту»  та посадили його до автомобіля марки «Лексус» чорного кольору з транзитни номерами  та вивезли постраждало в бік смт Олександрівка. Після чого заявника висадили з вказаного автомобіля, при цьому знявши верхній одяг та викравши в нього кошти в розмірі 5000 доларів США. та 2000 гривень.


За даним фактом розпочато кримінальне провадження та внесено відомості до ЄРДР  за частиною 2 статті 187 та частиною 2 статті 146 Кримінально Кодексу України.


1705Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: