Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/07/rjatuvalniki-proveli-dlja-personalu-kropivnitskogo-ditsadka-navchalnii-seminar-foto-.htm
новини, 7 грудня 2017

Рятувальники провели для персоналу кропивницького дитсадка навчальний семінар (ФОТО)


Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області продовжують навчати населення правилам безпеки життєдіяльності. Однією із форм просвітницької роботи є навчальні семінари, до проведення яких постійно долучаються працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Фахівці Управління та викладачі навчально-методичного центру спільними зусиллями постійно проводять навчання дорослих та дітей правилам збереження життя у побуті, основам допомоги постраждалим внаслідок різних екстремальних подій, і докладно розповідають, якими тяжкими можуть бути їхні наслідки. Але головне завдання таких заходів – донести до широкого кола громадян інформацію про те, як уникнути прикрих ситуацій, щоб не завдати шкоди власному життю і здоров’ю, адже найчастіше наші діти потрапляють у біду насамперед через пустощі.


7 грудня такий семінар відбувся для персоналу дошкільного навчального закладу «Червона Шапочка» у м. Кропивницький. У рамках навчального семінару були розглянуті питання запобігання виникненню різних надзвичайних подій у побуті, закріплено правила користування вогнегасниками та обговорені методики проведення профілактичних бесід з дітьми.


Актуальність проведення таких заходів – беззаперечна, адже безпека дітей – головна турбота дорослих.


               


1250Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: