Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/07/pres-klub-u-kropivnitskomu-prezentujut-seriju-sotsialnih-rolikiv.htm
новини, 7 грудня 2017

Прес-клуб: У Кропивницькому презентують серію соціальних роликів



Презентація відбудеться у  п’ятницю, 8 грудня, о 12:00 у Прес-клубі реформ (вул. Соборна, 1-А, 3-й поверх, ТЦ “Копілка”, вхід з боку готелю “Турист”). Ці соціальні ролики є своєрідним підсумком роботи під час кампанії “16 днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства”, що проходить у Кропивницькому з 25 листопада по 10 грудня.



Також в рамках презентації буде оголошено переможців конкурсу дитячого малюнка “Мистецтво проти насилля”, який проводився серед кропивницьких школярів. Переможців буде нагороджено цінними заохочувальними призами.


Спікерки: організаторки кампанії “16 днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства” у Кропивницькому, представниці ГО “Територія успіху”, Інга Дуднік та Анастасія Бабаєва.


Довідка. Кампанія “16 днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства” (SayNO - UNiTE to End Violence Against Women) проходить під егідою ООН у всьому світі з 25 листопада по 10 грудня. У Кропивницькому в рамках кампанії проходять тренінги для школярів, конкурс малюнка, зйомки соціального ролика та інформаційно-просвітницька робота. Із заходами можна ознайомитися на спеціальній фейсбук-сторінці.


Контактна особа: Юлія Ярова, менеджер зі зв’язків з громадськістю ГО “Територія успіху” (099 27 07 609)


Фото - Олени Карпенко


 

1698Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: