Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/07/na-kirovogradschini-politsija-vikrila-cholovika-u-niztsi-kradizhok-maina.htm
новини, 7 грудня 2017

На Кіровоградщині поліція викрила чоловіка у низці крадіжок майна


На рахунку 33-річного жителя одного з сіл Бобринецького району сім фактів кримінальних правопорушень. За вчинене злодію загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі - повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Повідомлення про злочини надійшло до Бобринецького відділення поліції на початку листопада від потерпілої. Жінка розповіла, що з нежилого домоволодіння родичів у населеному пункті протягом певного часу зникало майно, яке належить їй.


«Поліцейські розпочали пошуки зловмисника і вже зовсім скоро встановили причетність до крадіжок чоловіка, що мешкав по сусідству. Злодій вночі «навідувався» до чужого двору, звідки виносив вироби з металу. Згодом крадій проник у гаражне приміщення, звідки почав частинами зливати у каністри дизельне паливо з бочок, які там знаходилися.


Загалом злодій встиг викрасти близько 100 літрів дизелю. Викрадене чоловік спочатку ховав за межами домоволодіння, а потім продавав у Бобринці та навіть в обласному центрі, куди його з «товаром» на прохання підвозив знайомий». Своїми діями зловмисник завдав потерпілій матеріальних збитків на суму у майже 4,5 тисячі гривень, - розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.


У даний час громадянину повідомлено про підозру у скоєнні крадіжок за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Розслідування кримінального провадження за цими фактами закінчено та матеріали направлено в суд. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


893Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: