Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/28/u-kropivnitskomu-115-zhitlovih-budinkiv-3-sadochki-2-shkoli-ta-2-ptu-zalishilisja-bez-tepla.htm
новини, 28 листопада 2017

У Кропивницькому 115 житлових будинків, 3 садочки, 2 школи та 2 ПТУ залишилися без тепла


Сьогодні, 28 листопада, начальник ГУ ЖКГ Віктор Іванович Кухаренко провів прес-конференцію, в ході якої розповів про аварійну ситуацію з теплопостачанням у місті Кропивницький. 


На сьогоднішній день від теплопостачання по місту Кропивницькому і в селищі Новому відключено 115 житлових будинків, 10 з яких - селище Нове, 3 дитячих садки, школи номер 1 і 29, ПТУ номер 9 та 12. 


"ВАТ "Кіровоградгаз порушив протокольне рішення номер 13, яким визначено наказом Кабінета Міністрів України безперебійне постачання газу.", - пояснює начальник ГУ ЖКГ Віктор Кухаренко. 


Також повідомилося про те, що на сайті ВАТ "Кіровоградгаз" було надано неправдиву інформацію стосовно заборгованості за газопостачання. 


"Дії ВАТ "Кіровоградгаз" є протиправними і  є логічним механізм подання позову до суду. Тому що всі суди говорять одне й теж: виконувати пункти договорів", - каже (жінка на фото). 


Віктор Кухаренко повідомив про те, що міський голова нині знаходиться у КМУ та працює над вирішення проблеми. Одразу після повернення в місто буде повідомлено про результати. 


Голова правління "Кіровоградгазу" Олександр Михайлович Гладкий відмовився бути присутнім на прес-конференції та коментувати ситуацію. 





1529Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Володимир28 листопада 2017 14:30
0
Досить цікава ситуація .Станом на 6 листопада 2017 року заборгованість споживачів ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” складає понад майже 158,5 млн грн.І це тільки на початок опалювального періоду.Тобто всі все знали але з боку теплопостачального підприємства разом з владою не було нічого зроблено щоб знайти вихід з даної ситуації.Газ споживається без укладених угод ,тобто можна сказати крадеться і коли Кіровоградгаз провів відключення всі забігали і щось почали робити.Але всю відповідальність чомусь перекладають на Кіровоградгаз який просто виконує свою роботу.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: