Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/23/u-kropivnitskomu-p-janii-vodii-bez-posvidchennja-skoiv-dtp.htm
новини, 23 листопада 2017

У Кропивницькому п’яний водій без посвідчення скоїв ДТП



Третій протокол за рік: патрульні виявили нетверезого водія без водійського посвідчення, який вчинив ДТП Вчора, 22 листопада, близько 20-ї години вечора, сталася ДТП, на вулиці Олексія Шаповалова - повідомляється на офіційній сторінці в мережі фейсбук "Патрульна поліція Кропивницького".


28-річний водій автомобіля ВАЗ-2102 скоїв наїзд на припаркований транспортний засіб ВАЗ-1119 Kalina.


Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Обидва автомобіля зазнали механічних пошкоджень.


Під час перевірки документів з’ясувалося, що у керманича ВАЗ-2102 відсутнє водійське посвідчення. Крім того, чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і підтвердив факт вживання алкоголю. Перевірка на алкотестер показала результат 1,84 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів перевищує допустиму норму.


Патрульні склали на порушника адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування авто напідпитку), ч.2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП, та ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП.


Втім, така кількість складених адміністративних матеріалів аж ніяк не засмутила водія, який запевнив патрульних, що він і надалі буде порушувати правила дорожнього руху, перебуваючи за кермом.


Пізніше стало відомо, що патрульні протягом року вже двічі складали відповідні адмінматеріали на даного громадянина за керування авто напідпитку без водійського посвідчення. Але суд над порушником й досі не відбувся.


1487Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: