Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/23/politseiski-vikrili-dvoh-zlovmisnikiv-jaki-protjagom-dnja-skoili-tri-zlochini.htm
новини, 23 листопада 2017

Поліцейські викрили двох зловмисників, які протягом дня скоїли три злочини


Раніше судимі жителі Долинського району, 25 та 29 років, викрали чуже майно, пограбували малолітнього та завдали тілесних ушкоджень дорослому чоловіку. За такі дії особи можуть знову опинитися за гратами на строк до 6 років.


«Зловмисники виявилися родичами, що неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів та розбоїв, разом відбували покарання в Донецькій області. Цього літа громадяни звільнилися з місць позбавлення волі, але на шлях виправлення так і не стали.


Як встановили поліцейські, у день скоєння злочинів зловмисники перебували в місті Долинська. Після значної кількості випитого алкоголю чоловіки вешталися вулицями у пошуках «легкої» наживи. Проходячи повз територію школи, помітили біля її входу велосипед, який викрали.


Через невеликий проміжок часу родичі відібрали ще й велосипед у 12-річного хлопчика, що рухався повз них. На цьому зловмисники також не зупинилися, та, їдучи на краденому транспорті, почали зухвало поводитися на дорозі. Зробити їм зауваження наважився 47-річний чоловік, який натомість отримав тілесні ушкодження голови та численні синці на тілі», - розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.


За цими фактами розпочато кримінальне провадження відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 186 (грабіж) та ч. 1 ст. 125 (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень). За вчинене зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Досудове слідство триває.


За матеріалами Долинського відділу поліції Кіровоградської області


921Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: