Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/23/bezrobitni-kirovogradschini-doluchilis-do-onlain-prezentatsii-promislovogo-giganta.htm
новини, 23 листопада 2017

Безробітні Кіровоградщини долучились до онлайн-презентації промислового гіганта


У середу, 22 листопада, у Кіровоградському обласному центрі зайнятості відбулась презентація одного з найбільших роботодавців регіону –  ПАТ «Гідросила», яке є найбільшим виробником гідравлічних силових машин і компонентів гідромашин на території країн СНД. Презентація проводилась у режимі онлайн-зв'язку з базовими центрами зайнятості і шукачами роботи, які перебувають на обліку в цих районних центрах.


Модератором презентації стала Наталія Борисова, начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості. Вона ознайомила учасників онлайн-презентації з ключовими напрямами діяльності ПАТ «Гідросила», а саме розповіла про виробництво гідравлічного та пневматичного устаткування.


Представник підприємства, спеціаліст з підбору персоналу ПАТ «Гідросила» Зоя Федорченко, поінформувала про умови праці на виробництві, режим роботи, вимоги до потенційних кандидатів, можливості навчання безпосередньо на робочому місці, перспективи кар’єрного росту та про пакет соціальних умов та гарантій, які отримують працівники підприємства. Стосовно рівня заробітної плати працівників, було зазначено, що учні (стажери) отримують від 4 до 5 тис. грн, а з підвищенням кваліфікації збільшується і рівень оплати: фахівці з токарської справи мають зарплатню у розмірі до 10 тис. грн.


«На сьогодні, зважаючи на інтенсивний ріст виробництва, у нас є нагальна потреба у  персоналі. Наше підприємство створило умови для того, щоб кандидати без спеціальної освіти могли здобути необхідну кваліфікацію безпосередньо у нас на виробництві. Для цього вони зараховуються на підприємство як учні-оператори верстатів з програмним керуванням і здобувають необхідні навички під керівництво представників виробника вищезгаданих верстатів. Після успішного проходження навчання, усі стажери отримують відповідні сертифікати», –  розповіла З. Федорченко.


Варто зазначити, що наразі, після технiчного переоснащення токарного парку, гідравлічного та пневматичного устаткування виготовляється на німецьких токарних верстатах з числовим програмним керуванням (ЧПК) GOODWAY GA2000-300.


У свою чергу Наталія Борисова наголосила учасникам заходу на тому, що у шукачів роботи є можливість скористатися інноваційними послугами служби зайнятості: записати відеорезюме, прийняти участь у співбесіді з роботодавцем засобами інтернет-зв’язку.


Представника роботодавця, зацікавила можливість розширення шляхів співпраці  щодо  проведення онлайн-співбесід з потенційними кандидатами на вакансії та перегляду відеорезюме  шукачів роботи.


1177Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: