Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/21/v-oleksandrii-pershii-tsnap-rozpochav-nadannja-poslug-z-oformlennja-pasportiv.htm
новини, 21 листопада 2017

В Олександрії перший ЦНАП розпочав надання послуг з оформлення паспортів


У Центрі надання адміністративних послуг м. Олександрії Кіровоградської області відкрито сервіс з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі картки та закордонного паспорта, повідомляє УДМС України в Кіровоградській області.


Урочисто відкрили нове приміщення, де надаватимуться послуги, начальник Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області Володимир Гончаренко та міський голова Олександрії Степан Цапюк, перерізавши стрічку.


Олександрійський ЦНАП наразі єдиний на Кіровоградщині центр, у якому запроваджено надання послуг з оформлення закордонного паспорта та ID-карти. Обладнання для автоматизованого робочого місця було придбане за кошти з міського бюджету.


Прийом громадян на оформлення документів у ЦНАПі буде здійснюватись виключно за електронною чергою. Для оплати послуг у Центрі встановлено термінал.


Послуги надаватимуться паралельно в Олександрійському міському відділі міграційної служби та через ЦНАП. Це сприятиме поліпшенню якості надання послуг олександрійцям та зростанню спроможності обслуговування більшої кількості громадян, адже із запровадженням безвізового режиму з країнами Європейського Союзу та змінами у законодавстві щодо оформлення паспорта громадянина України вперше з 14 років значно збільшився попит серед громадян на отримання відповідних послуг у міграційній службі.



1213Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: