Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/21/rjatuvalniki-vidznachili-den-gidnosti-ta-svobodi-foto-.htm
новини, 21 листопада 2017

Рятувальники відзначили День Гідності та Свободи (ФОТО)


21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, який є символом прагнення народу до самовизначення як рівноправного серед інших народів світової арени, що було підтверджене двома знаковими подіями у новітній історії країни – Помаранчевою революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року. Свято запроваджене Указом Президента України від 13 листопада 2014 року.


З метою вшанування мужніх патріотів, які віддали своє життя, захищаючи свободу та демократичні цінності України, начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та особовий склад Управляння ДСНС в області долучились до обласних заходів з нагоди цього важливого для кожного свідомого громадянина свята.


Урочистості відкрились церемонією покладання квітів до меморіальної дошки нашому землякові, Віктору Чміленку, який одним із перших загинув на барикадах Революції Гідності. 


На площі Героїв Майдану рятувальники та громадяни міста вшанували пам’ять героїв та поклали квіти до пам’ятного знаку зі світлинами Героїв Небесної Сотні.


Очевидці тих знаменних подій та побратими загиблих висловили загальну думку городян: «Герої – не вмирають!»


На кінець заходу була відправлена панахида за загиблими борцями за незалежність України, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


             


1150Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: