Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/21/protjagom-kilkoh-misjatsiv-na-puls-nadiishlo-p-jat-zvernen.htm
новини, 21 листопада 2017

Протягом кількох місяців на «Пульс» надійшло п'ять звернень


Сервіс Державної фіскальної служби України „Пульс” – ефективний інструмент боротьби з корупцією, що сприяє вирішенню проблем, які виникають у процесі звернень суб”єктів господарювання та громадян до органів ДФС із податкових та митних питань, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Протягом січня - жовтня 2017 року на антикорупційний сервіс «Пульс» надійшло 5 звернень, з яких: 1 звернення - до Кропивницької ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області щодо перевищення терміну надання адміністративних послуг, а саме отримання відмітки в паспорті про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта та 4 – до Головного управління ДФС у Кіровоградській області щодо відмови в записі на особистий прийом; звітності та реєстрації накладних; поновлення реєстраційного номеру облікової картки платника податків. Питання, порушені заявниками, вирішені по суті. 


Головне управління ДФС у Кіровоградській області нагадує, що  «Пульс» - це пряма телефонна лінія (0800-501-007), яка функціонує цілодобово у режимі call-back та спрямована на встановлення зворотнього зв”язку з платниками податків. У робочий час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії співробітників органів ДФС приймають працівники сервісного центру, у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.



833Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: