Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/21/na-kirovogradschini-za-prodazh-nepovnolitnim-tjutjunu-anulovano-chotiri-litsenzii.htm
новини, 21 листопада 2017

На Кіровоградщині за продаж неповнолітнім тютюну анульовано чотири ліцензії


За січень-жовтень 2017 року працівниками Головного управління ДФС у Кіровоградській області анульовано 4 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами за порушення вимог щодо заборони продажу такої продукції особам, які не досягли 18 років, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Крім того, з початку поточного року за результатами контрольно-перевірочної роботи та на підставі матеріалів правоохоронних та інших контролюючих органів до суб’єктів господарювання регіону, що здійснюють діяльність у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів, застосовано               понад один мільйон гривень фінансових санкцій.


За результатами заходів, спрямованих на зменшення тіньового обігу підакцизних товарів, фахівцями обласного управління фіскальної служби проведено 67 фактичних перевірок, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 739,6 тис. гривень. Найбільш частими порушеннями є безліцензійна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами.

 

На підставі матеріалів, отриманих від ГУ Національної поліції в Кіровоградській області застосовано 129,2 тис. грн штрафів, за матеріалами податкової міліції – 136 тис. гривень. 



757Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: