Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/21/meshkantsi-kirovogradschini-z-invalidnistju-mozhut-diznavatis-pro-mozhlivosti-pratsevlashtuvannja-na-spetsializovanomu-portali.htm
новини, 21 листопада 2017

Мешканці Кіровоградщини з інвалідністю можуть дізнаватись про можливості працевлаштування на спеціалізованому порталі


Кіровоградський обласний центр зайнятості активно співпрацює з інформаційним агентством «ІNVAK.ІNFO» у сфері інформування громадськості щодо надання адресних соціальних послуг особам з обмеженою працездатністю з метою повернення їх до трудової діяльності, повідомляє відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи.


Інформаційне агентство «ІNVAK.ІNFO», створене за підтримки «Благодійного фонду «АІК», займається збором актуальної інформації, обробкою, і передачею тим особам, які мають необхідну потребу в ній. Збір інформації відбувається на інформаційних ресурсах, а також на рівні співпраці, як державних органів управління, так і громадських організацій. Ця інформація передається через сайт агентства.


Проект реалізується виключно членами фонду– людьми з інвалідністю.


Основне призначення порталу INVAK.INFO – інформування його відвідувачів про проблеми і повсякденне життя людей з інвалідністю. На порталі розміщено найсвіжіші новини про події, акції і заходи в сфері інвалідного руху, інформація про інвалідні організації, останні конкурси, гранти, різні способи реабілітації, база даних нормативних документів.


Цільовою аудиторією INVAK.INFO є представники ЗМІ, члени інвалідних організацій, державні чиновники, співробітники реабілітаційних центрів, громадських організацій, а також інші користувачі Інтернету.



1087Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: