Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/21/kursantam-z-kropivnitskogo-podaruvali-konfiskovanii-v-rosijan-litak-kerivnitstva-jugoslavii-video-.htm
новини, 21 листопада 2017

Курсантам з Кропивницького подарували конфіскований в росіян літак керівництва Югославії (ВІДЕО)


Літак, на якому колись літало керівництво Югославії, подарували курсантам-льотчикам у Кропивницькому. Судно ЯК-40 конфіскували за порушення митних правил у російських бізнесменів. Два роки його безуспішно продавали на аукціоні OpenMarket, згодом вирішили віддати Кіровоградській льотній академії. Про це повідомляє ТСН. Ранок.


27-місний літак перебуває в майже ідеальному стані. Його мають розібрати та доправити до Кропивницького землею. Підняти судно в повітря не можна, оскільки бракує сертифікатів. В льотній академії подарунку неабияк зраділи: відтепер практики для курсантів відчутно побільшає.


Раніше Нацагентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, передало на продаж на аукціоні OpenMarket (ДП "СЕТАМ") 5 арештованих автомобілів: на електронних торгах з'явилися елітні BMW Alpina, MERCEDES GL, дві Toyota Camry, BMW X6. 


Відео каналу 112 Україна




1914Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: