Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/20/u-kropivnitskomu-hlopets-na-vulitsi-vihopiv-telefon-ta-rjukzak-u-divchini.htm
новини, 20 листопада 2017

У Кропивницькому хлопець на вулиці вихопив телефон та рюкзак у дівчини


27-річний, раніше судимий за аналогічні злочини, житель міста вирвав із рук 22-річної потерпілої телефон та відібрав рюкзак, чим спричинив матеріальну шкоду на суму близько 6500 гривень. Заволодівши чужим майном, зловмисник намагався зникнути, однак далеко втекти йому завадили перехожі.


За попередньою інформацією, ввечері зловмисник побачив дівчину, яка йшла на роботу та розмовляла по телефону, тримаючи на плечі рюкзак. Це привернуло увагу грабіжника. Порівнявшись із перехожою, нападник повалив її на землю й вирвав із рук мобільний телефон. Потерпіла намагалася захищати своє майно, однак все було марно. Чоловік, прихопивши з собою ще й жіночий рюкзак, в якому знаходилися гаманець та документи, почав втікати.


Схвильована дівчина кинулася наздоганяти нападника та кликати на допомогу. У цей момент неподалік якраз перебували двоє чоловіків, 28 та 30 років, які почули жіночий крик. Не гаючи ні хвилини, вони рушили у напрямку, який вказала потерпіла, і наздогнали грабіжника. У цей час кропивничанка викликала працівників поліції. На місце пригоди прибули патрульні та слідчо-оперативна група.

 

«За допомогою небайдужих перехожих зловмисника вдалося затримати, - повідомивначальник Кропивницького відділу поліції ДмитроАвдієнко. – Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Речові докази – мобільний телефон та рюкзак потерпілої – вилучено».


За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


1657Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: