Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/20/sharan-pro-sensatsiinu-peremogu-oleksandrii-shahtar-mi-sche-nikoli-ne-obigruvali.htm
новини, 20 листопада 2017

Шаран про сенсаційну перемогу "Олександрії": "Шахтар" ми ще ніколи не обігрували


Футбольний клуб "Олександрія" зміг створити чи не найбільшу сенсацію 16-го туру Чемпіонату України. "Городяни" не просто перевали низку нічиїх та поразок, а здобули першу у своїй історії перемогу над донецьким "Шахтарем" - повідомляє сайт "Олекандрійські новини".


Із перших хвилин матчу, що відбувся 17 листопада на стадіоні "Металіст" у Харкові, "Олександрія" змогла нав'язати боротьбу чемпіону України. На 15-ій хвилині гри Олексій Довгий скористався помилкою "гірників" у центрі поля і віддав пас на фланг. Андрій Бацула отримав м'яч, обіграв Бутка й зробив передачу у штрафний майданчик, а там вже Артем Полярус не залишив шансів кіперу "Шахтаря".


Відігралися донеччани вже через три хвилини. М'яч опинився в штрафному майданчику "Олександрії". Захисники не змогли розрядити обстановку, і Бернард ударом в праву "шістку" зрівняв рахунок - 1:1.


Олександрійська команда не стала відсиджуватися в обороні після пропущеного голу. Стрімку атаку флангом вдалося організувати на 27-ій хвилині. Грицук скинув м'яч на Поляруса, який вдало його "обробив" і влучно пробив, знову вивівши гостей вперед.


У другому таймі пристрасті не вщухали, обидві команди шукали будь-якої можливості, щоб пробитися до воріт суперника, однак рахунок на табло вже не змінився - 1:2. Дубль Артема Поляруса приніс історичну перемогу "Олександрії".


Головний тренер "городян" Володимир Шаран так прокоментував виїзну перемогу: "Хотілося б привітати всіх вболівальників "Олександрії" з цією перемогою. "Шахтар" ми ще ніколи не обігрували. Це дійсно радісні моменти для всіх нас. Вітаю і президента нашого клубу", - передає сайт ФК "Олександрії".


Своєю чергою головний герой матчу Артем Полярус пообіцяв особисто віддячити своїх партнерів по команді: "Виставлюсь обов'язково - влаштуємо пікнік! Ці голи присвячую своїй доньці, маленькій красуні. Емоції не передати словами. Щаслива вся команда. Супер!", - наводить слова футболіста сайт ФК "Олександрії".



1570Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: