Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/20/jurii-bedrik-z-fontanom-kazok-zavitav-do-ditlahiv-u-biblioteku.htm
новини, 20 листопада 2017

Юрій Бедрик з «Фонтаном казок» завітав до дітлахів у бібліотеку



Вже традиційно наприкінці осені бібліотека-філія № 19 приймає у своїх стінах улюблене дитяче видавництво «Фонтан Казок». Цього разу до книгозбірні завітав веселий та добрий Юрій Бедрик.


Письменник читав смішні вірші з дитячих збірочок «Снюсь-нюсь-нюсь» та «Тьотя Бегемотя», а також «свіженькі» вірші, які ще не вийшли друком. Розважав малюків автор ще й власними скоромовками, які спеціально писав для розвитку мовлення не лише у дітей, а й у дорослих. Деякі з них, навіть, – на замовлення дикторам українських телерадіокомпаній.



Цього року видавництво «Фонтан Казок» презентувало своїм юним фанам багато новинок: свіженька частина Олега Чаклуна «Мікробот і галактичний пірат», неймовірне подарункове видання «День народження привида» Сашка Дерманського, повне зібрання пригод Бурундука Івана Андрусяка, нові історії Саши Кочубей у «Книзі рекордів Говорухи», яскраві «Пригоди Тараса у далекому космосі» Галини Манів, «Розбишацький детектив» Діани Мельникової, пригодницька повість «Миші» Соні Атлантової та багато інших.


Невгамовні читачі, які завітали на захід, не відпускали письменника своїми запитаннями, пропозиціями, а також вишикувалися в чергу за ілюстрованим автографом, який пан Юрій лишав на руці дітлахів.


1579Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: