Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/16/za-rik-privatbank-profinansuvav-ponad-20-tisjach-malih-biznesiv.htm
новини, 16 листопада 2017

За рік ПриватБанк профінансував понад 20 тисяч малих бізнесів



За рік роботи в Україні програми підтримки підприємництва «КУБ» ПриватБанк профінансував понад 20 000 проектів малого бізнесу на суму 2,7 млрд грн. Як повідомив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» банку Сергій Клюєв, така програма дозволила створити більше ніж 260 тисяч нових робочих місць.


«Банк активно фінансує розвиток підприємництва, фактично запровадивши для початківців безкоштовне обслуговування в рамках тарифного пакета «Інкубатор», – зазначив Сергій Клюєв. – Також ми запровадили принципово нову для країни ініціативу «Бізнес-Інкубатор» задля підтримки підприємців у навчанні основам ведення бізнесу, яку плануємо зробити масовою та ще доступнішою».


Сьогодні ж ПриватБанк оголосив про початок другої хвилі навчального проекту для підприємців. У рамках програми заплановано семінари від провідних бізнес-тренерів. Перші лекції відбудуться вже в листопаді в трьох містах – Дніпрі, Кривому Розі та Павлограді.


Щоб узяти участь у семінарі, підприємцю знадобиться тільки зареєструватися на сторінці проекту:https://inkubator.pb.ua/calendar. Також у рамках навчальної програми  було запущено новий сайт проектуinkubator.pb.ua з корисним контентом для підприємців: технологічними сервісами для ведення бізнесу, календарем бізнес-івентів та онлайн-курсами з підприємництва від партнерів проекту.


1696Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: