Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/16/u-kopivnitskomu-z-juvileinim-turom-vistupit-rok-gurt-skai.htm
новини, 16 листопада 2017

У Копивницькому з ювілейним туром виступить рок-гурт СКАЙ



Відомий український рок-гурт анонсує 2-гу частину туру «СКАЙ 15 РОКІВ». Вже 26 листопада у Кропивницькому о 19:00 в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться 


Під час концертів, прихильники почують хіти, що вже стали улюбленими: «Best друг», «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Ідеальна», «Не забувай», а такожі нові композиції, які ще не виконували на концертних майданчиках, зі складу альбому «Нове життя». 


Нещодавно гурт випустив пісню та відеороботу на пісню “All my love for you”. Пісня вже стала справжнім гімном для всіх закоханих та серед фанів ходять чутки, що після прослуховування пісні на концерті, хлопці скоріше роблять пропозиції одруження своїм дівчатам.


«Вирішили розпочати новий концертний сезон чудовими новинами! Ми продовжуємо тур «СКАЙ 15 років». В деяких містах – це виступи «на біс», прихильники з інших міст почують цю програму вперше. Через велику кількість запитів на сьогоднішній день ми не можемо анонсувати всі концерти одразу так як графік формується. Проте, обіцяю, зробимо все можливе, аби відсвяткувати цю пам’ятну дату з кожним з вас. Думаю, наше 15-річчя на сцені плавно перейде у 16-й день народження який ми із радістю відсв'яткуємо з нашими прихильниками», - Олег Собчук не приховує запалу.


Квитки можна придбати в касі Кіровоградської обласної філармонії: 

м. Кропивницький , вул. Кавалерійська, 8, тел.: (0522) 24-12-03, 066-235-93-41


1388Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: