Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/16/pratsivniki-slidstva-pidsumuvali-robotu-za-10-misjatsiv.htm
новини, 16 листопада 2017

Працівники слідства підсумували роботу за 10 місяців


Нарада відбулася під головуванням заступника начальника обласного главку відомства Дем’яна Таршина та за участі керівного складу слідчого управління і працівників відповідних підрозділів територіальних відділів та відділень.


На початку наради Дем’ян Анатолійович довів до відома присутніх вимоги керівництва Нацполіції та МВС України до основних напрямків роботи слідства та вжиття заходів щодо їх вдосконалення.


«Пріоритетом у нашій діяльності є ефективне розслідування кримінальних проваджень. Кожен із керівників слідчих підрозділів має пам’ятати про особисту відповідальність за належну організацію роботи підлеглих у цьому напрямку», - зокрема зауважив заступник начальника обласної поліції.


Упродовж наради працівники слідства розглянули результати за 10 місяців. Із початку поточного року слідчими було розпочато та здійснювалося досудове розслідування за понад 16,5 тисячами кримінальних правопорушень. За результатами розслідування підозру оголошено більше як 3 тисячам осіб про скоєння 5 853 злочинів.

 

Із зареєстрованих 7 тисяч тяжких та особливо тяжких злочинів, майже 2400 було розкрито та скеровано для розгляду судом, із яких 47 вбивств, 70 умисних тяжких тілесних ушкоджень, 47 розбійних нападів, більше 150 пограбувань, понад 1320 крадіжок.


Крім цього, розслідувано та встановлено осіб, які вчинили кримінальні правопорушення за фактами: 90 – незаконні заволодіння транспортними засобами, 323 – шахрайства, 454 – наркозлочини. Задокументовано 67 фактів збуту наркотичних засобів та психотропних речовин.


До суду скеровано 7 кримінальних проваджень за 37 злочинами, учинених організованою групою, до складу яких входило 27 осіб.


Упродовж звітного періоду у кримінальних провадженнях, направлених до суду, встановлено матеріальні збитки на суму 40 мільйонів 816 тисяч гривень, із яких відшкодовано 22 мільйони 331 тисячу гривень, для відшкодування шкоди накладено арешт на майно на суму 13 мільйонів 847 тисяч гривень.

 

Наприкінці наради також було обговорено стан дисципліни та законності серед особового складу слідчих підрозділів.


За матеріалами слідчого управління поліції Кіровоградської області


1901Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: