Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/16/dlja-ditjachoi-miskoi-likarni-oleksandrii-pridbajut-aparat-shtuchnoi-ventiljatsii-legen.htm
новини, 16 листопада 2017

Для дитячої міської лікарні Олександрії придбають апарат штучної вентиляції легень


Обладнання для штучної вентиляції легень з'явиться в Олександрійській дитячій міській лікарні. Завдяки цьому, важкохворих дітей не доведеться возити на лікування до Кропивницького. Навпаки, спеціалісти з обласного центру приїжджатимуть до Олександрії для проведення складних процедур.


Відповідне рішення підтримала сесія Олександрійської міської ради сьогодні, 16 листопада, інформують "Олександрійські новини".


Під час позачергової сесії депутати проголосували за рішення "Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік". Одним із його пунктів передбачається виділення субвенції з обласного бюджету для придбання медичного обладнання дитячій міській лікарні у сумі 749 500 грн.


Як повідомив депутатам міський голова Степан Цапюк, це здійснюється в межах створення госпітального округу. Дитяча лікарня буде обслуговувати додаткові населені пункти, і щоб не возити важкохворих дітей до Кропивницького, у дитячій лікарні буде функціонувати опорний пункт.


Вузькі спеціалісти приїжджатимуть з обласного центру до Олександрії для здійснення складних процедур і операцій. Тому обласне управління охорони здоров'я запропонувало придбати апарат штучної вентиляції легень для олександрійської дитячої лікарні, замість обласної дитячої лікарні.


1538Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: