Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/15/u-dolinskomu-raioni-planujut-kapitalno-vidremontuvati-tsentr-materi-i-ditini.htm
новини, 15 листопада 2017

У Долинському районі планують капітально відремонтувати Центр матері і дитини


У рамках проекту голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Кузьменка «Здоров’я наших дітей» заплановано капітально відремонтувати будівлю одного із корпусів Долинської центральної районної лікарні, у якому розміщено «Центр матері і дитини». Сьогодні у цьому приміщенні функціонує поліклінічне дитяче відділення і реєстратура, стаціонарне дитяче відділення, а також пологове та гінекологічне відділення.


У ході робочої поїздки до Долинського району Сергій Кузьменко особисто оглянув будівлю лікарні, з’ясував обсяг ремонтних робіт, які необхідно виконати, та їх орієнтовну вартість, поспілкувався з керівництвом району і адмінперсоналом ЦРЛ та окреслив шляхи вирішення проблеми.


Варто зазначити, що цей лікарняний корпус експлуатується з 2001 року. За цей час капітальні ремонти будівлі не проводилися. Нині більшість дерев’яних віконних рам та дверей не придатні для використання, потребують заміни. Також необхідно утеплити стіни та перекрити дах, провести внутрішні ремонтні роботи. Орієнтовна сума реалізації проекту складає понад 5 мільйонів гривень.


– Цей проект керівництво району вже розпочало реалізовувати – виготовлено проектно-кошторисну документацію, яка нині проходить експертизу. З місцевих бюджетів готові виділити 1 мільйон гривень на проведення робіт, – зазначив Сергій Кузьменко після відвідин Долинської ЦРЛ. – Співфінансування є. Думаю, що за рахунок Державного та обласного бюджетів спільно із районним ми знайдемо можливості підтримати цю ініціативу і реалізувати наступного року цей проект.


890Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: