Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/15/rjatuvalniki-nagadali-ditjam-pro-nebezpeki-foto-.htm
новини, 15 листопада 2017

Рятувальники нагадали дітям про небезпеки (ФОТО)


До Тижня безпеки дорожнього руху, який розпочався 13 листопада, рятувальники спільно з фахівцями патрульної поліції м. Кропивницький проводять широку просвітницьку роботу у формі роз’яснювальних бесід з підростаючим поколінням щодо необхідності неухильного дотримання правил безпеки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


14 листопада такі бесіди були проведені загальноосвітніх навчальних закладах № 7, 17, 22 та 32, що в обласному центрі. В рамках заходів рятувальники та представники патрульної поліції поспілкувались з учнями на теми безпеки у різних життєвих ситуаціях: на дорозі, вдома, в школі та під час відпочинку. 




Співробітник Управління ДСНС у Кіровоградській області нагадала про небезпеки, які при недотриманні правил поведінки можуть виникнути в осінньо-зимовий період: пожежі в оселях через пустощі дітей та підлітків з вогненебезпечними предметами, перевантаження електричних мереж, використання несправних газових та електричних приладів тощо. Дізнались школярі і про те, як потрібно поводитись у випадку виявлення боєприпасів часів Другої світової війни та сучасних вибухонебезпечних предметів, зокрема, як вони виглядають, чим небезпечні, де на них можна натрапити, як уникнути травмування та куди звертатись у випадку виявлення. 


Також учні згадали разом із рятувальниками та поліцейськими про небезпеку виходу на кригу на відкритих водоймах та наслідки такої екстремальної розваги. Крім того, діти перевірили свої знання правил дорожнього руху для пішоходів і отримали на пам’ять про прослухану інформацію листівки застерігаючого змісту.


   



1244Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: