Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/14/v-galerei-elisavetgrad-vidbuvsja-den-junogo-kolektsionera-.htm
новини, 14 листопада 2017

В галереї «Єлисаветград» відбувся «День юного колекціонера»


12 листопада в галереї «Єлисаветград», що у Кропивницькому,  відбувся «День юного колекціонера», що проводиться вже другий рік поспіль - свято для школярів, які захоплюються колекціонуванням. Дуже потішило те, що в цьому році збільшилася кількість учасників, навіть завітали гості з Дніпра, щоб також представити свої зібрання. Школярі поспілкувалися між собою та з дорослими, які мають спільне захоплення, збагатилися новими знайомствами та враженнями, бо колекції були представлені найрізноманітніші: монети, марки, ляльки, моделі автомобілів, фігурки поні та динозаврів і ін.


Галерея вперше представила до перегляду власну колекцію ювілейних монет України, зібраних за період незалежності нашої держави.


Хочеться висловити подяку учням шкіл та навчально-виховних об’єднань №2, №4, №6, №14, №19, №20, №25, №26, гімназії №9, Кіровоградського колегіуму, КЗ«ЦДЮТ», Інтернату-школи мистецтв за участь у «Дні юного колекціонера», та всім дорослим колекціонерам, що завітали, щоб підтримати дітлахів.


856Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: