Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/14/do-kropivnitskogo-zavitav-suchasnii-ukrainskii-pismennik-mark-livin.htm
новини, 14 листопада 2017

До Кропивницького завітав сучасний український письменник Марк Лівін


До Кропивницького завітав київський журналіст, заступник головного редактора видання "The village Ukraine" , сучасний український письменник, блогер та музикант Марк Лівін. Зустріч проходила у приміщенні ЦДПУ ім. В. Винниченка.


Письменник привіз із собою нову книгу "Ріки і дороги", головний герой якої – хлопчик із аутизмом, який може існувати тільки за власними правилами, до яких іншим потрібно призвичаюватися.


«З одного боку – це дуже простий текст – про хлопчика, який втікає до лісу, бо переживає, що його будуть сварити за те, що він наробив вдома шкоди. Там він зустрічає друга, який рятує його від нудьги та страху своїми історіями та дотепами. 


 З іншого боку – це складний текст, бо за шкодою, яку вчинив хлопець, стоїть довга і доволі драматична історія взаємин між дитиною та батьками, між дитиною та світом навколо, між обома батьками по окремності та бабусею, яка все це спостерігає зі сторони.


Марк зустрівся зі студентами-журналістами, щоб розповісти про основні моменти журналістики та відповідав на їх питання. 


"Варто розуміти, що журналістика - це не творча справа, а рутинна. Тому, якщо   хочете займатися творчістю, то обирайте іншу професію", - говорить Марк Лівін. 




 


Бажаючі мали змогу купити книгу та отримати автограф. 


А вже о 18:00 відбудеться зустріч з письменником-журналістом у тайм- клубі "Берлога" (м. Кропивницький).


2484Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: