Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/13/nachalnik-obljustitsii-vruchiv-pershi-dokumenti-novonarodzhenim-maljukam-foto-.htm
новини, 13 листопада 2017

Начальник облюстиції вручив перші документи новонародженим малюкам (ФОТО)


Сьогодні, 13листопада, у перинатальному центрі Кіровоградської обласної лікарні відбулося вручення перших документів новонароджених. Під час урочистостей керівник управління юстиції Вадим Гуцул привітав молодих батьківі з народженням малюків і вручив свідоцтва про народження Дарії Попович і Макару Олексієнку.


«Ще кілька років тому молодим батькам потрібно було витрачати свій дорогоцінний час на довготривалі бюрократичні процедури, щоб отримати документи для свого новонародженого малюка. Натомість тепер процедура є набагато простішою, адже оформленням свідоцтв про народження займаються спеціалісти відділів ДРАЦС. До речі, хочу відзначити, що з кожним місяцем популярність сервісу з видачі перших документів дитини на базі медичних закладів лише зростає. Відтак з моменту запуску свідоцтва були вручені 6 500 малюкам, народженим на території Кіровоградщини», – відзначив Вадим Гуцул.

      

1096Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: