Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/13/mitnitsja-skalala-kilka-desjatkiv-protokoliv-pro-porushennja-mitnih-pravil-na-sumu-maizhe-1-6-mln-grn.htm
новини, 13 листопада 2017

Митниця скалала кілька десятків протоколів про порушення митних правил на суму майже 1,6 млн грн


З метою недопущення незаконного переміщення через митний кордон України товарів, транспортних засобів, зброї, тютюнових виробів, наркотичних та психотропних речовин, протягом січня-жовтня 2017 року обласними митниками проведено 58 спільних заходів з правоохоронними органами Кіровоградської області. За їх результатами складено 60 протоколів про порушення митних правил на суму майже 1,6 млн гривень.


За цей період до суду направлено 40 справ про порушення митних правил на суму понад 7,9 млн гривень. За результатами їх розгляду по п’яти справам застосовано конфіскацію безпосередніх предметів правопорушення на суму 186,9 тис. грн, а також стягнуто понад 8 тис. грн штрафів.

 

Безпосередньо Кіровоградською митницею розглянуто 112 справ про порушення митних правил та накладено штрафів на суму понад 2 млн грн, з яких стягнуто 668 тис. гривень. 

          

З початку цього року на підставі аналізу оформлених в митному відношення товарів, обласною митницею підготовлено 24 запити до митних органів іноземних держав. За результатами опрацювання отриманих відповідей розпочато провадження по 32 справам про порушення митних правил на загальну суму 7,1 млн гривень.


Довідково: протягом січня-жовтня поточного року Кіровоградською митницею ДФС виявлено та направлено два повідомлення про кримінальні правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.358 КК України, а також порушено 158 справ про порушення митних правил на суму майже 9 млн гривень.


875Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: