Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/01/u-kropivnitskomu-inomarka-zbila-na-smert-molodu-divchinu-ta-navit-ne-prigalmuvala-video-.htm
новини, 1 листопада 2017

У Кропивницькому іномарка збила на смерть молоду дівчину та навіть не пригальмувала (ВІДЕО)


Авто зникло з місця смертельної ДТП, і його тепер шукають правоохоронці.


У Кропивницькому розшукують водія, який на смерть збив молоду жінку і навіть не пригальмував. Трагічна автопригода сталася в сутінках на узбіччі дороги, йдеться в сюжеті Олени Шворак та Романа Круніча ТСН Новини


23-річна Тетяна Клочкова разом із подругою поверталася з роботи додому, коли на неї налетіла темна іномарка. Єдиний очевидець, подруга, від шоку ні номерів, ні марки авто не запам’ятала. Удар був такої сили, що постраждала пролетіла кілька десятків метрів. Водій поїхав геть, навіть не пригальмувавши. Подруга намагалася зупинити зустрічні машини, однак водії байдуже проїжджали повз. «Назустріч їхали дві машини, котрі могли бачити цю машину. Я зупиняла, але жодна машина не зупинилася», - розповіла вона. 


Патрульні та медики прибули на місце ДТП швидко, однак попри всі зусилля, допомогти так і не змогли. Постраждала померла у прийомному відділенні обласного центру екстреної медичної допомоги. Пошуки водія по гарячих слідах успіху не мали, тож вулиці Кропивницького наразі посилено патрулюють правоохоронці та розшукують автомобіль із характерними ушкодженнями. Поліція просить містян допомогти. 


«Відомо, що це легковик темного кольору. Ми звертаємося до всіх автомобілістів, які рухалися ділянкою дороги в напрямку Маловисківській переїзд – селище Нове в проміжок часу з 17 до 18 години. Можливо, ці особи стали свідками пригоди», - розповіла речник поліції Віталіна Бевзенко.


У Тетяни Клочкової залишилася сиротою 3-річна донька, яку жінка виховувала без батька. Нині нею опікується брат загиблої.


Читайте також: Смертельна ДТП у Кропивницькому: водій авто збив на дорозі дівчину і втік



2454Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: