Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/23/juristi-fiskalnoi-sluzhbi-kirovogradschini-vigrali-u-sudah-maizhe-292-mln-grn.htm
новини, 23 жовтня 2017

Юристи фіскальної служби Кіровоградщини виграли у судах майже 292 млн грн


Протягом 2017 року юридичною службою органів ДФС Кіровоградської області здійснювалось супроводження 1915 справ різних категорій (з урахуванням позовів минулих років) на загальну суму 3,9 млрд гривень, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області. 


За результатами їх розгляду повністю або частково на користь органів ГУ ДФС у Кіровоградській області винесено 204 рішення на суму 291,8 млн грн, що становить більше 70 відсотків як від загальної кількості винесених рішень, так і від їх загальної суми.


Серед адміністративних справ за позовами платників податків до територіальних органів ДФС Кіровоградської області  більшу частину складають справи про визнання недійсними/нечинними податкових повідомлень – рішень. Так, з початку цього року судами розглянуто 57 таких справ на суму 34,7 млн грн, з яких на користь органів ДФС - 38 справ на суму 18,6 млн гривень. А це більше 60 відсотків.


«Сьогодні все більше уваги звертається на підвищення рівня претензійно-позовної роботи в фіскальних органах Кіровоградщини, оскільки саме від переконливості та аргументованості позиції служби залежить повнота наповнення бюджетів усіх рівнів та фінансування першочергових потреб держави та громад», - зазначив в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний.



1087Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: