Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/20/v-oleksandrii-pererahuvali-dijuchi-subsidii-za-zhovten.htm
новини, 20 жовтня 2017

В Олександрії перерахували діючі субсидії за жовтень


В Олександрії здійснили автоматичний перерахунок діючих субсидій за жовтень 2017 року зі зміною обов'язкового відсотку платежу за опалення восени та взимку. Стало також відомо, за якими адресами можна отримати повідомлення про нарахування субсидії.


Про це повідомила Олександрійська міська рада, інформують "Олександрійські новини".


Управління праці та соціального захисту населення Олександрійської міськради здійснило автоматичний перерахунок діючих субсидій за жовтень зі зміною обов`язкового відсотку платежу для тих жителів міста, які опалюють помешкання за допомогою природного газу та електроенергії в осінньо-зимовий період.


Отримати повідомлення про статус субсидії за жовтень 2017 року можна за наступними адресами:


  • громадяни, які живуть у приватному секторі та мають індивідуальне газове опалення, та громадяни, що живуть за адресами колишніх ЖЕКів № 1, 2, 3, 4 і 5 та мають автономне газове опалення - вул. Першотравнева, 9 ( будинок побуту);
  • громадяни, які мешкають за адресою колишнього ЖЕКу № 6 та мають автономне газове опалення - пров. Б. Білого, 6;
  • мешканці селищ Звенигородки, Марто-Іванівки, Олександрійського та Пантаївки зможуть отримати повідомлення, звернувшись до селищної ради в залежності від місця проживання за графіком їх роботи.

Видача повідомлень буде проводитись із 23 жовтня по 27 жовтня за графіком роботи управління та колишніх ЖЕКів та з 23 жовтня по 25 жовтня включно у колишньому ЖЕКу № 6.


1453Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: