Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/17/v-kropivnitskomu-vidkrietsja-vistavka-gleba-tsukanova-bezviz-.htm
новини, 17 жовтня 2017

В Кропивницькому відкриється виставка Глєба Цуканова «Безвіз»


18 жовтня о 16.30 в ОУНБ ім.Д.І.Чижевського відбудеться відкриття виставки Глєба Цуканова «Безвіз». 


Виставка не просто так отримала свою назву. Декілька місяців тому відбулася важлива подія в житті України. Наша країна отримала безвізовий режим з Євросоюзом, що відкриває величезні перспективи перш за все для молодих українців. 


Цим літом Глєб вперше перетнув кордон України з власним паспортом, що стало для нього великою подією. Виставка, що відкривається, це 31 фотографія, що відзнята в Венеції (Італія) та Афінах (Греція). Серед фото значне місце займають сюжетні знімки, фотографії природи. Глєб легко знайомиться з людьми, що дає йому змогу робити фото людей на їх робочих місцях, як, наприклад, робота майстра в цеху з виготовлення скляних сувенірів «Мурано», кондитера, що виготовляє тірамісу в кав’ярні та інші. Глєб любить фотографувати тварин, тому майже кожна з фотовиставок наповнена знімками з зображенням братів наших менших. 


Нинішня виставка Глєба – десята. Він учасник Всеукраїнської фотовиставки «Погляд-2014» і 2017. Являється неоднократним учасником та призером Всеукраїнської газети «День». Одна з його робіт була опублікована у журналі Міжнародних українських авіаліній. Роботи Глєба були відмічені Посольством Грузії за серію фото «Грузія очима дитини», а також представництвом Євросоюзу. Фотографує Глєб з 2013 р. Саме в цьому році його перша виставка «Вікриваючи Україну – Вилкове» була відмічена грамотою міської ради міста Вилкове, за популяризацію цього прекрасного куточка нашої країни як туристичного центра.


Глєб навчається в 6 класі гімназії-інтарнату-школі мистецтв. 


Запрошуємо всіх бажаючих 18 жовтня о 16.30 на відкриття та перегляд фотовиставки до ОУНБ ім. Д.І.Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24, ІІ поверх.


Вхід - вільний


1084Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: