Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/13/vihovantsi-akademii-kropivnitskoi-zirki-protistojali-svoim-zemljakam-z-komandi-sportshkoli-2.htm
новини, 13 жовтня 2017

Вихованці Академії кропивницької «Зірки» протистояли своїм землякам з команди спортшколи №2


У четвертому турі першості області серед юнаків 2002/03 років вихованці Академії кропивницької «Зірки» протистояли своїм землякам з команди СДЮШОР-2. Наші хлопці протягом матчу вели в рахунку 5:0, але внаслідок розслабленості на останніх хвилинах пропустили два м’ячі, тож підсумковий результат зустрічі 5:2.


Уже на другій хвилині підопічні Дмитра Кононченка та Дмитра Донченка мали перевагу над суперником у два м’ячі. Двічі відзначився Іван Подлєсний. Згодом, рахунок міг бути вже 4:0, але Руслан Щенявський та Дмитро Говорко по черзі не реалізували два виходи віч на віч з воротарем суперників. Щоправда, в середині першої половини зустрічі забити втретє «жовто-червоним» таки вдалося. Свій момент нарешті реалізував Дмитро Говорко.


У перерві тренери гостей провели кілька замін. Якщо в першому таймі на полі в складі нашої команди було вісім гравців 2002 року і три 2003, то в другому додалось ще три футболісти 2003 року народження. Та все одно «Зірка» продовжувала володіти тотальною перевагою на футбольному полі й забила ще двічі. Спочатку відзначився Сергій Тонконоженко, а трохи згодом Іван Кондратенко. Але хвилин за сім до кінця поєдинку наші юнаки почали відверто «валяти дурня», внаслідок чого пропустили два м’ячі. Зокрема, Олександр Чернишенко почав обігрувати опонента біля свого штрафного майданчика, втратив м’яч і гравці СДЮШОР-2 реалізували свою нагоду. Трохи згодом наші суперники реалізували вихід сам на сам, після передачі за спину нашим оборонцям.


Отож, у підсумку підопічні Дмитра Кононченка та Дмитра Донченка перемогли з рахунком 5:2. Ця звитяга виводить «Зірку» на другу сходинку в турнірній таблиці.


СДЮШОР-2 2002/03 (Кропивницький) – «Зірка» 2002/03 (Кропивницький) – 2:5 (0:3).


Голи за «Зірку»: 0:1, Подлжсний Іван; 0:2, Подлєсний Іван; 0:3, Говорко Дмитро; 0:4, Тонконоженко Сергій; 0:5, Кондратенко Іван. 


1248Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: