Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/13/u-kropivnitskomu-proveli-shou-programu-kozaki-ne-prostaki-foto-.htm
новини, 13 жовтня 2017

У Кропивницькому провели шоу – програму «Козаки не простаки» (ФОТО)



12 жовтня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам було проведено шоу – програму «Козаки не простаки», приурочену до Дня захисника України та Дня українського козацтва.


На захід завітали гості, президент Української обласної Федерації Хортингу - Вехтєв Валерій Валерійович та Голова громадської організації «Отаманська сотня Козаків Інгулу» - Вакула Черкас, що продовжують традиції славетного козацького роду. Вони влаштували для відвідувачів справжнє святкове шоу. Козаки знайомили школярів з історією козаччини, залучали їх до різноманітних цікавих конкурсів і змагань, в яких діти проявили свою спритність, кмітливість, винахідливість. Запрошеними були учні 8-го та 9-го класів ЗОШ№4 та учні 6-го класу гімназії Т.Шевченка.


Родзинкою заходу стала виставка військової та козацької зброї, яку з цікавістю споглядали всі гості свята. Вони мали можливість потримати зброю в руках та зробити селфі.


Сьогодні козаки довели нам, що вони підтримують творчий і волелюбний дух наших предків та дійсно є справжніми захисниками Вітчизни, оборонцями прав, віри, звичаїв, гідності кожного українця.


Завдяки таким заходам, бібліотекарі сприяють зміцненню патріотичного духу серед молоді та прищеплюють підліткам шанобливе ставлення до духовної спадщини свого народу.






               




1994Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: