Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/12/u-zmagannjah-z-peretjaguvannja-kanatu-kropivnitski-rjatuvalniki-zdobuli-sriblo-.htm
новини, 12 жовтня 2017

У змаганнях з перетягування канату кропивницькі рятувальники здобули «срібло»


Відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Кіровоградського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» 12 жовтня у Кропивницькому відбулись змагання з перетягування канату в рамках «Динаміади 2017». Це неолімпійський вид спорту, який входить у програму комплексних змагань серед обласних осередків товариства «Динамо» України, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградської області.


Участь у змаганнях взяли 5 команд – представники силових структур Кіровоградщини, серед них – спортсмени-рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області. Перетягування канату – випробування сили, згуртованості та командного духу для спортсменів. Ці змагання завжди відбуваються видовищно та емоційно, оскільки кожна команда прагне здобути перемогу.



Слід зазначити, що наша команда на достойному рівні відстоює честь Служби порятунку та неодноразово завойовувала призові місця, змагаючись із серйозними суперниками. І ці змагання не стали винятком.


Сьогодні нашу команду представили 8 спортсменів: Орлов Владислав, Кіяшко Максим, Вишницький Сергій, Поперечний Олександр, Білаш Іван, Груша Володимир, Маржан Максим, Толкач Станіслав та Москаленко Валерій. У запеклій боротьбі наші спортсмени вибороли друге місце.


Ми щиро вітаємо нашу команду і бажаємо сили, звитяги та нових спортивних звершень!


 



1470Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: