Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/12/spivrobitniki-fiskalnoi-sluzhbi-oblasti-proveli-46-perevirok-vidnosno-posadovih-osib-podatkovoi-ta-mitnoi-sluzhbi.htm
новини, 12 жовтня 2017

Співробітники фіскальної служби області провели 46 перевірок відносно посадових осіб податкової та митної служби


Першочерговим завданням фіскальної служби є недопущення вчинення корупційних дій посадовими особами. Про це зазначив в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний під час апаратної наради щодо підсумків роботи дев’яти місяців 2017 року. «Для забезпечення дієвого запобігання, попередження та профілактики правопорушень ГУ ДФС в області затверджено План заходів із реалізації Антикорупційної програми ДФС України, який, зокрема, передбачає безпосереднє залучення до антикорупційних заходів керівників усіх, без виключення, підрозділів ГУ ДФС», - наголосив він.


Основна робота у цьому напрямку проводиться співробітниками відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області. Так, впродовж січня-вересня 2017 року ними проведено 448 профілактичних заходів (лекцій, виступів, бесід) в структурних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


За 9 місяців 2017 року співробітниками відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області проведено 46 перевірок відносно посадових осіб податкової та митної служби, за наслідками яких внесено 18 подань про притягнення винних осіб до відповідальності, усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень. За матеріалами відділу складено п’ять протоколів за скоєння правопорушень, пов’язаних з корупцією.


До правоохоронних органів направлено 13 матеріалів перевірок та зареєстровано 10 кримінальних проваджень у сфері службової діяльності.


Відділом внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області за січень – вересень цього року отримано 28 відомостей про порушення митного законодавства, за результатами перевірок яких розпочате кримінальне провадження та складено 5 протоколів.


Крім того, за участю співробітників відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області викриваються факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання. За результатами роботи у цьому напрямку з початку цього року до державного бюджету донараховано понад 814 тис. грн. – за порушення у податковій сфері та понад 1,6 млн грн. –  у митній.


Нагадуємо телефон антикорупційного сервісу «Пульс» - 0 800-501-007. Лінія працює цілодобово. 


1443Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: