Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/11/zavtra-groisman-znov-inspektuvatime-dorogi-kirovogradschini.htm
новини, 11 жовтня 2017

Завтра Гройсман знов інспектуватиме дороги Кіровоградщини



Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман планує провести інспекційні поїздки по всіх областях України з метою перевірити якість дорожніх робіт та ефективність використання бюджетних коштів.


За інофрмацією Урядового порталу  у четвер, 12 жовтня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ознайомиться зі станом виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування у Київській, Черкаській та Кіровоградській областях.


Акредитація представників ЗМІ Кіровоградської області:  до 17:00 11 жовтня за телефоном: (0522) 24-53-15 або на e-mail: [email protected].


Нагадаємо, що 20 червня  прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вже перебував на Кіроовградщині з робочим візитом і перевіряв стан виконання робіт на трасі Знам’янка – Луганськ – Ізварино. Ремонт автомобільної дороги М-04 Знам'янка-Луганськ-Ізварине розпочали ще у 2016 році. Протяжність автодороги по Кіровоградській області 65,4 км.


На момент попереднього візиту Гройсман залишився задоволеним ремонтом траси Знам’янка – Луганськ – Ізварине

1559Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: