Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/10/na-kirovogradschini-pid-chas-poljuvannja-zaginuv-politseiskii-zgodom-iogo-tilo-znaishli-v-kolodjazi.htm
новини, 10 жовтня 2017

На Кіровоградщині під час полювання загинув поліцейський, згодом його тіло знайшли в колодязі



На Кіровоградщині правоохоронці розслідують обставини пригоди, в результаті якої загинув поліцейський. За попередніми даними, потерпілий, перебуваючи поза службою без форменого одягу, вирушив на полювання разом зі своїми знайомими у компанії із 5 осіб. Троє з п’яти громадян є працівниками одного з підрозділів поліції Кіровоградської області. Під час руху один із легкових автомобілів, за кермом якого перебувала цивільна особа, потрапив у ДТП. Внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та загинув на місці 25-річний пасажир. У подальшому громадяни, розуміючи тяжкість наслідків пригоди, спробували приховати її факт - повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Відреагувавши на повідомлення про зникнення колеги, працівники поліції провели необхідні оперативно-розшукові заходи. Поліцейські встановили місцезнаходження тіла потерпілого, з’ясували обставини події, встановили та опитали всіх її учасників.


За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Так само внесено інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 396 «Приховування злочину» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Як стало відомо сайту "Кіровоград24" з власних джерел, учасники пригоди, після смертельної ДТП спробували приховати наслідки пригоди і щоб уникнути відповідальності позбулись тіла свого товариша кинувши його в колодязь.



1238Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: