Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/05/volonteri-oblashtovujut-pritulok-dlja-starenkih-jakih-pokinuli-vlasni-diti-video-.htm
новини, 5 жовтня 2017

Волонтери облаштовують притулок для стареньких, яких покинули власні діти (ВІДЕО)


Волонтери на Кіровоградщині взялися за створення притулку для стареньких людей, які залишилися без допомоги з боку власних дітей. Ось уже два роки вони намагаються облаштувати помешкання для кинутих напризволяще пенсіонерів.


Волонтери хочуть допомогти стареньким людям, якими формально мали б опікуватися власні діти. Та часто буває, що доньки й сини кидають немічних батьків напризволяще або, взагалі, виганяють їх на вулицю. За інформацією журналістів "ТСН", таких пенсіонерів на Кіровоградщині сотні.


Притулок "Затишна оселя" хочуть облаштувати в одному із сіл, що в 20 км від Кропивницького. Уже два роки волонтери власними силами ремонтують стару будівлю, збираючи кошти з різних джерел.


Відкриття притулку на 30 стареньких волонтери запланували на цю осінь, однак завершити ремонт не встигли і тепер сподіваються вирішити всі проблеми до наступної весни.


Більш докладніше у сюжеті спецкорів Олени Шворак та Романа Круніча каналу 1+1, новини ТСН 


2391Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: